sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Burlesque & Cabaret Night 28.4.2012 

Ennen ensiesiintymistä KissKiss-tytöt osallistuivat ihanan Bettie Blackheartin burlesque-työpajaan. Kolmetuntisen kurssin aikana raapaistiin burlesquen syntyä ja historia sekä maailmalla että Suomessa. Opeteltiin burlesquen "alkeita, asentoja ja asennetta". Bettie saa sen kaiken näyttämään helpolta. Jokainen työpajaan osallistunut tuntui olevan tyytyväinen.

Työpajan jälkeen säntäilimme tapahtumapaikalle syömään ja valmistautumaan iltaan. Jaoimme ison kokoushuoneen pesutiloineen ystäväryhmämme Dancing Foolsien kanssa, paikalla olivat myös illan pick up- tytöt. Tohinaa riitti. Aika kului siivillä, pöydät notkuivat meikeistä, tuolit olivat täynnä kaikkea mahdollista stay up-sukista sambapäähineisiin. Ilmassa leijui hyvän tunnelman ja naurun lisäksi selittämätön määrä hiuslakkaa. Allekirjoittanut sai itsensä valmiiksi juuri ennen showtimea!Esiinnyimme koko illan ensimmäisenä ohjelmanumerona. Ja meitä jännitti! Numeromme on Moulin Rouge-henkinen cabaree-tanssi ja musiikkina meillä on Lady Marmalade. Esitys meni odotuksia paremmin ja olimme erittäin tyytyväisiä. Oma osuuteni sai jännittäviä käänteitä. Meinasin olla kirjaimellisesti liekeissä, kun asuun kuuluva  "sulkapyrstö" osui maassa oleviin spottivaloihin. Onneksi selvittiin pelkällä pienellä savupölähdyksellä. Ensiesiintyminen jäi kuvaamatta kuvaajan myöhästymisen takia. Murr..

Ilta oli menestys! Tupa oli täynnä väkeä! Jokainen esitys oli upea ja jokainen esiintyjä oli persoona! Meillä oli lystiä! Seuraavaa tapahtumaa odotellessa..Kiss Kiss terveisin Kizzie Dean 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti