tiistai 24. huhtikuuta 2012

Mistä kaikki alkoi ...

"Olipa kerran 6 ihan tavallista tyttöä..."  hmmmm.... Ei, ei se niin alkanut... ;)

KissKiss muodostui kolmesta parista tyttöjä. Fae ja Rochelle tuntevat toisensa jo vuosien takaa kouluajoilta, samoin Kizzie ja Uma. Sin ja Lala ovat entisiä työkavereita, nykyisiä yhtiökumppaneita ja yhteisiä vuosia takana jo useita.

Kaiken alusta on vaikea puhua mainitsematta erästä nimeltä mainitsematonta pikkuputiikkia, joka on osaltaan auttanut KissKissin jäseniä löytämään toisensa. Putiikki, jota Lala, eli minä ja Sin pyörittävät omaa mitä ihanimman asiakaskunnan, ja osa liikkeeseen tiensä löytäneistä ovat muuttuneet asiakkaista kavereiksi ja jopa ystäviksi. Näin kävi Uman, Kizzien, Fayn ja Rochellen kohdalla.

Viime kevään aikana alettiin tutustua toisiimme paremmin myös putiikin ulkopuolella. Yhteinen sävel kun oli löytynyt vaatteista ja hepenistä, alkoi tuttavuus syventyä henkilökohtaisemmallekkin tasolle ja alettiin käydä yhdessä illanvietoissa ja tapahtumissa. Kesällä pyörähdeltiin Kesäkissa Blues & Jazzeissa kellohameissa ja jostain sieltä se ajatus varmaan lähti.

Kuollaksenikaan en muista kenen idea se alunperin oli että me halutaan alkaa harrastamaan burleskia ,joku sanoi sen ääneen ja kaikki heti ajatuksen allekirjoitti. Koska asumme todella pienellä paikkakunnalla, ei valmista ryhmää ollut olemassa eikä muutakaan seuraa, järjestöä yms. mistä lähteä liikkeelle, joten aloimme sitten suunnittelemaan ajatusta omasta ryhmästä. Mutta ajatukset eivät vielä edenneet puhetta pidemmälle. Ja sitten huomattiin että Oulussa järjestetään burleski ilta 20.8 ja yhdessätuumin sinne päätettiin lähteä inspiraatiota hakemaan. Hommattiin liput ja alettiin asuja suunnittelemaan.

Ilta alkoi todella lupaavasti kun kaikissa höyhenissä ja sukkanauhat vilkkuen kävelimme hotelliltamme bar 45:seen muutamien vihellysten ja autontorven tööttäysten saattelemina, onneksi kuitenki auto-onnettomuuksilta vältyttiin :D

Kun menimme baariin  kysyi portsari viimeisenä sisään tulevalta Siniltä moneltako meillä on showtime :D Ja ihan turhaan oltiin liputkin ostettu ennakkoon kun niitä ei kukaan edes kysynyt. Mutta onneksi rahat eivät menneet hukkaan, aina pitää kannattaa järjestettyjä tapahtumia. Heti kun pääsimme baariin sisään ja saimme juomat eteemme, aloimme heti suunnitella ryhmäämme. Silloin meitä tosiaan oli vasta neljä minä, Sin, Uma ja Kizzie. Olimme Sinin kanssa hankkineet liput myös Faelle ja Rochellellekin, mutta he eivät päässeetkään tulemaan. Siihen aikaan duo Fae&Rochelle ei ollut vielä tavannut toista  duoa Umaa&Kizzietä.
Ja siinä ennen esitysten alkua mietimme ketä kaikkia mahdollisia ihmisiä olisi, jotka olisivat kiinnostuneet harrastamaan meidän kanssa. F&R mainittiin useaan otteseen, ja päätettiin jutella heidän kanssaan ihan heti kun oltaisiin takaisin kotosalla.

Ilta meni hienosti esitysten ja musiikin parissa. Nautimme erityisesti Bettie Blackheartin tulitasseleista ja Pussy Powereiden DJ:t Ljuba ja Masha saivat kaikkien meidän tanssijalat vipattamaan. Ilta oli todella ihana, ja se vakuutti meidät siitä että nyt laiteaan oma harrastusryhmä pystyyn ja aletaan porukalla reenailemaan ja tanssimaan.

Heti seuraavalla viikolla Fae tuli käymään putiikissa kyselemässä burleski-illan kuulumisia ja harmittelemassa ettei meillä päin voi harrastaa. Kutsuinkin heti Faen ja pyysin tuomaan Rochellen mukanaan, meidän ensimmäiseen palaveriin joka oli sovittuna tulevalle viikonlopulle. Palaverista en muista paljoa muuta kuin sen että kahvia meni useampikin kuppi ja naurua riitti. palaveri pidettiin juurikin siellä nimeltämainitsemattoman pikkuputiikin kellarissa, joka silloin tunnettiin nimellä PusiPusiClub. Nimen alkuperä on pitkä tarina, mutta nopeasti sanotuna se oli hyvä heitto todella pitkän ja naurun täytteisen roadtripin jälkeen kun tultiin kotiin Setzerin keikalta viime kesänä =) Clubin nimen kirjoitusasu oli myös melko hämärä siihen aikaan. Nykyisin paikka on uudelleen nimetty KissKissClubiksi, meidän mukaan tietty :)

Mistä nimi KissKiss Parade! tuli, sekin on pitkän ajatustyön ja pohdinnan tulos. Vaikutteita tuli varmaan PusiPusista, sekä biisistä Miss Kiss Kiss Bang, jota käytin kerran fb:ssa kun koolle kutsuin porukkaa palaveriin. Loppuosan Parade! taisi löytää ihanainen Umamme.

Meillä oli nyt ihana 6 tytön ryhmä, ikioma tanssisali, ihan h*lv*tisti ideoita, intoa ja asennetta alkaa toteuttamaan meidän ensimmäistä projektiamme : Moulin Rouge, Lady Marmalade.

"Ja he elivät elämänsä onnellisena loppuun saakka, ja sen pituinen se!"

No ei onneksi :D Tästä se vasta alkoi, paljon on tarinoita vielä kertomatta viimesyksyltä ja tältä keväältä. Ja niistä sitten lisää kun seuraavan kerran joku meistä löytää aikaa tarinoida.

Kaikella rakkaudella,

Lala Scarlett

KissKiss <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti