sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Kiss Kiss Kemuilee 28.9.12

Pitkän kesän aikana ryhmämme on treenaillut säännöllisen epäsäännöllisesti. Uusi ohjelmanumero sai alun, mutta hyllytettiin parempaa ajankohtaa odottamaan. 

Syyskuun lopulla KissKiss Kissat pääsivät esiintymään kemiläisen yrityksen synttärikemuille. Juhlia varten oli rakennettu mahtipontinen, lämmitetty teltta, mukaan lukien lavat, lattiat ja baarit. Juomaa ja evästä oli tarjolla, ja ne jotka jännitykseltään (tai kireältä korsetiltaan) pystyivät, napostelivat tilaisuuden alkuvaiheilla.
Jälleen kerran, mukana menossa oli KissKiss Paraden ystäväryhmä Dancing Fools. Ilman erillistä, sopimusta molempien ryhmien jäsenet olivat sonnustautuneet lähinnä puna-musta-valkoiseen fiftari/pin-up-tyyliin. 

Suurin osa KissKiss Paradea ja Dancing Foolsia. Kuva: Mikko Hiukka


Käytävämallista backstagea käytti meidän 15-päisen naislauman lisäksi noin kymmenhenkinen miesryhmä.. Toki omalla vuorollaan ;) Jälleen molemmat tanssiryhmät nostattivat fiilistä omalla olemassaolollaan ja tunnelma bäkkärillä leijui teltan kattorakenteissa. Tukkasommitelmat ja meikit korjailtiin yhteisvoimin. Apu oli siis kirjaimellisesti lähellä.. jopa iholla! 

Kuva: Mikko Hiukka
Esiintyminen sujui hienosti, lukuunottamatta pieniä horjahdusia. Tällä kertaa se myös videoitiin. Saimme kiitettävän määrän kiitosta ja kehuja. Ilta jatkui yöhön ja juhlan tunnelma säilyi rentona ja miellyttävänä loppuun asti. 

Uusia haasteita odotellen Kizzie Dean XXX

Uma  Kuva:Mikko Hiukka
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti